lørdag 5. desember 2009

Jul i vente

Regnet har gått over til snø her på Kirkenær, og snart er det jul for både store og små. Her er koser vi oss med juleforbredelser og skole avsluttninger. Fibi fikk sitt første møte med snøen, og det ble jo et latterfullt øyeblikk. Hun kjørte nesa ned i snøen og sprang som en gud bort over i snøen, hun var helt hvit. Og hun skulle ta alt som datt ned, hehe.. Både Fibi og Billy stor koser seg ute i all snøen. Dem har begge vært en tur hos veterinæren for veiing og Fibi sin vaksine, så nå er alt i rute. Billy blir ferdig med sin rabiesvaksine nå i januar og da blir det litt farting rundt om kring i løpet av året. Ellers går alt bra her, influensaen har gitt sitt, så nå får vi håpe at vi kan kose oss i jula og slappe av.. Bilder kommer...

2 kommentarer:

  1. Hei alle på Kennel Xone !
    Takk for sist. Det var ikke i går, nei for det var i dag. Du har snø, vi har + 10 grader og snart får vi regn. Her blir det sikkert ingen snø, jeg tror mer på sludd og slaps.( I Julen )
    Jan og feb er 2 triste mån. Men må vi så må vi.
    Mine 3 masekopper tar det med ro og ligger inne og passer på pappa og kjøkken pga mat.
    Fender er verre enn Boff og Bonnie, for han tigger hele tiden. Negressene sitter bare og ser på, det kaller jeg høflige og kultiverte damer.
    Ha det bra alle sammen !
    mvh Boff, Bonnie, Tullingen OG SVENSKEN ?????

    SvarSlett
  2. HEI ALLE PÅ KIRKENÆR !
    Nå har vel dere fått nok snø, eller snør det fortsatt. Det er vel snart ny rekord.
    Det er en stor risiko med all denne snøen.
    For om du snør inne, så er du inne snødd, i ordets rette mening.
    Ha det bra i snø hulen.
    Kos: Boff, Bonnie, Tullingen och Svansken.

    SvarSlett